Nu ska det äntligen bli av -Jag skapar en ny hemsida till oss. (Klicka här för att läsa inlägget)

Carina 22 februari 2016

Som att jag inte hade viktigare saker att göra?

Tankar och funderingar kring TOMERs hemsida har funnits i flera år nu. Föreningen har ropat efter en uppdatering på sidan. Jag har tagit in flera offerter och inte har vi kommit fram till vem som ska få göra vår nya sida. Men vad tusan ! Ingen har ju nekat MIG att göra den :) Sån är jag! Jag kan faktiskt kolla hur svårt det kan vara... SÅÅÅ himla svårt kan det väl inte vara. ELLER? När det gällde min egna hemsida så köpte jag hela hjälpen för att det skulle bli gjort och så att jag skulle kunna sy mössor och hattar. Vilket jag är bra på! Haha :D

Men vet ni? Nu har jag gjort en ny sida till TOMER!

Klar är den inte! Och det tycker jag inte att man någonsin ska tycka att hemsida ska vara. En hemsida ska vara under förändring hela tiden. Det ska vara värt att komma tillbaka, besöka igen för att se vad som har hänt sen senast. Som besökare ska man sugas tillbaka med känslan att man inget vill missa :)

Någonstans på vägen, sedan TOMER bildades, tycker jag, TOMERs nya sekreterare, att vi har förlorat en viktig poäng. Det är att vi är en förening. I en förening borde vi hjälpas åt! Styrelse och medlemmar är ETT. Inte två separata lag.

Och hur tänkte jag nu? Jo ungefär så här: Innan jag lät mig övertalas till att bli suppleant i styrelsen så var jag som de flesta andra medlemmar, hyffsat kritisk och slappt ifrågasättande till hur styrelsearbetet sköttes av "DE I STYRELSEN". Nu ler jag mest åt mina tankar. I styrelsen kämpar ett antal knallar för att hjälpa till så att alla medlemmar ska få bra förutsättningar för att kunna fortsätta vara knallar. 

När jag först blev medlem i TOMER så hade vi otroligt många rabatter hos företag runt om i Sverige. Det är ett jättejobb för en person i styrelsen att hålla liv i dessa rabatter, så varje år har några fallit bort. Inte så konstigt med tanke på att ingen i styrelsen erhåller något arvode. Ordförande kan då inte kräva att styrelseledamoter SKA utföra arbete. Värt en tanke tycker jag! Däremot är han glad för allt som blir gjort!

Ok! Låt mig komma till poängen angående rabatter. Hur vore det om varje medlem skulle försöka ordna EN RABATT hos ett företag som vi tror våra knallevänner skulle ha nytta av? Att vi bygger upp ett nätverk av rabatter som enbart vi som är medlemmar kan dra nytta av? Jag tror det skulle kunna bli fantastiskt!

Än har jag inte löst hur jag skulle organisera rabatterna men det löser vi säkert! Vi är ju ändå ca 350 stycken företag och det innebär ju ännu fler personer som kan "gnugga sina grå"

Ser fram emot att höra ifrån er!

Må Gott!

Carina